l grandiosa nybakt - Grandiosa.no
Hjem Meny

Grandiosa Nybakt

Grandiosa Nybakt Skinke og Grandiosa Nybakt Pepperoni kommer i butikken fra uke 16. I motsetning til våre andre varianter, er Nybakt-bunnen rå og hever i ovnen. Det gir en utrolig luftig, sprø og saftig bunn som knaser når du tygger!

Se film om hvordan du best steker pizzaen

Grandiosa Nybakt er en pizza som er rå i bunnen og ikke forhåndsstekt på fabrikken. Det gir en kjempegod pizza som er litt annerledes å steke enn det du er vant til.

Lar du pizzaen tine på kjøkkenbenken vil den bli som en rå deig – myk og vanskelig å håndtere.

Pizzaen kommer derfor på en plate, og det er viktig at du fjerner denne mens pizzaen fortsatt er fryst.

Dersom du opplever at pizzaen sitter fast på platen, kan det være lurt å legge den i fryseren i noen minutter.

Når du har fjernet platen, legger du pizzaen på en rist med bakepapir. Og steker pizzaen på nederste nivå i ovnen i 8-12 minutter.

For å få det beste resultatet er det  viktig at ovnen er varm før du setter inn pizzaen.

I ovnen ser du pizzaen heve – og resultatet blir en skikkelig sprø, luftig og god pizza

Les mer om nyhetene: 

Grandiosa Nybakt Pepperoni og Grandiosa Nybakt Skinke