Best i blindtest!

Kantar TNS fikk 152 tilfeldige til å smake på Grandiosa Take Away Meat Supreme mot Peppes Triple Meat frossenpizza. 7 av 10 likte vår best!

 

I uke 9 gjennomførte Kantar TNS på vegne av Orkla Foods en smakstest på et testsenter i Oslo via en tredjepart.

152 personer ble rekruttert på forhånd, basert på at de var mellom 18-60 år, spiser frossenpizza, og ikke har noen tilknytning til verken markedsanalyse, kokk, ernæring, kostholdsveiledning, eller næringsmiddelindustrien. Testpizzaene ble stekt i samme type ovn og i henhold til pakningsinstruksjonene, og servert umiddelbart etter steking.

Testen ble gjennomført som en blindtest. Respondentene fikk smake på to produkter, Grandiosa Take Away Meat Supreme og Peppes Tripple Meat. Rekkefølgen ble rotert så dette ikke skal påvirke resultatene.

Respondentene fikk først smake på en av de to pizzaene. Deretter ble de stilt spørsmål om hvilket produkt de foretrakk etter de hadde smakt begge.

Resultatene viser at det, målt for Oslo-området, er signifikant flere som foretrekker Grandiosa Take Away Meat Supreme (72%) sammenlignet med Peppes Tripple Meat (27%). Begge produkter er frossenpizza.

 

(Kilde: Kantar TNS, 05.03.2019)

 

Våre Take Away-pizzaer