Tidslinje

11. FEBRUAR 1980

Grandiosa produseres for første gang!

Eldre-grandiosa-fabrikk-stranda
Den aller første produksjonen av Pizza Grandiosa skjedde 11. februar 1980 på fabrikken til Nora i Stranda. Bakgrunn for at pizzaproduksjonen ble lagt til Stranda var at daværende administrerende direktør i Nora Industrier, Leif Frode Onarheim, ringte fabrikksjef Ivar Moss og spurte om han kunne lage pizza på Stranda. Moss svarte straks “Ja”. Da samtalen var med Onaheim var over viste det seg at Moss ikke helt visste hva han hadde svart ja til, for han snudde seg mot kona og spurte: ” Ka pokker e pizza for noke?”

11. FEBRUAR 1980

1981

Grandiosa blir raskt en suksess!

grandiosa-rask-suksess I 1980 var pizza et forholdsvis eksotisk fenomen, og selv om det fantes noen varianter i frysedisken ble dypfryst pizza sett på som mat for spesielt interesserte. Tanken med Grandiosa var å lansere en pizza som alle kunne like og som hadde en jevn kvalitet folk kunne stole på. Den første Grandiosaen skulle være av høy kvalitet og ved siden av ost og en egenutviklet tomatsaus, var stekt kjøttdeig den viktigste ingrediensen. Med det utstansede hjertet på pakningen, og slagordet ”Kjærlighet ved første bit” ble Grandiosa en umiddelbar suksess. Allerede i 1981 ble pizzaen den mest spiste frossenpizzaen i markedet, med 640 000 solgte pizza. På grunn av at salgsvolumet raskt ble større enn man hadde regnet med, ble manuell steking av kjøttdeig fort en flaskehals. Man gikk derfor over til ferdig behandlet kjøtt, og Grandiosa ble tilnærmet lik slik den ser ut og smaker i dag.
1981

1984

Den første reklamefilmen! Det norske kvinnelandslaget i langrenn stiller opp.

Grandiosa-første-reklame-1984

Den aller første reklamefilmen for Grandiosa ble vist på TV i 1984. Filmen viser det norske kvinnelandslaget i langrenn, også kjent som “Jentutten”, både i skisporet og etter trening når de nyter en deilig Pizza Grandiosa.

1984

1985

Stabburet og Nora slår seg sammen

grandiosa-pizza-stabburet-1985

Stabburet lanserte også dypfryst pizza tidlig på 1980- tallet og Nora og Stabburet konkurrerte om dette markedet frem til de to bedriftene slo seg sammen ved årsskiftet 1984/85. Etter sammenslåingen selges Grandiosa under Stabburet- merket.

1985

NOVEMBER 1992

Grandiosa når 50 millioner solgte pizza!

I november 1992 når Grandiosa en viktig milepæl da vi runder 50 millioner solgte pizza. Dette feires med en helt ny reklamefilm med Gudfaren-tema.
NOVEMBER 1992

DESEMBER 1996

Juleklassiker – Vazelina-filmen vises for første gang!

grandiosa-reklamefilm-vazeline-bilopphøggers-1996 Reklamefilmen med Vazelina Bilopphøgges ble for første gang vist på TV i desember 1996. Filmen har gått på TV hver jul siden og har for mange blitt en juletradisjon.
DESEMBER 1996

DESEMBER 1999

Grandiosa blir en del av den norske matkulturen

grandiosa-norge-kart

Fra 1993 til 2000 blir salget av Grandiosa doblet, og pizzaen befester seg som en av Norges nasjonalretter.

DESEMBER 1999

FEBRUAR 2001

Grandiosa mild taco – for første gang kommer Grandiosa med en ny smak!

Mild-Taco-eske_grandiosa

Helt fra 1980 hadde Grandiosa kun en smaksvariant i markedet og for å gi forbrukerne variasjon valgte man i 2001 å komme med en helt ny smak. Taco hadde de siste årene blitt svært populært i de norske hjem og Grandiosa hoppet på denne trenden og lanserte sin egen pizza med Taco- smak. Grandiosa Mild Taco er en pizza med tacokrydret kjøttdeig, mais og selvsagt Jarlsberg- ost.

FEBRUAR 2001

FEBRUAR 2004

Folket bestemmer! Det store pizzavalget.

Siden lanseringen i 1980 har salget av Grandiosa hatt en eventyrlig vekst og blitt folkets ubestridte favorittpizza. Når man i 2004 skulle lansere en ny Grandiosa- variant lot man derfor folket bestemme hvilken smak de ville ha. Pizzavalget foregikk slik at Grandiosa i en kort periode solgte to nye varianter, Pepperoni og Kjøttdeig & Løk, og lot folket bestemme hvilken variant som skulle bli igjen gjennom en avstemming. Responsen var enorm! Over 200 000 stemmer ble sendt inn i løpet av få måneder og etter et svært tett race gikk Kjøttdeig & Løk seirende ut av duellen med 55 prosent av stemmene. Grandiosa Pepperoni ble dermed tatt ut av markedet igjen, men etter sterkt påtrykk fra folket kom denne varianten tilbake igjen etter kort tid.

FEBRUAR 2004

11. FEBRUAR 2005

Grandiosa fyller 25 år!

grandiosa-25år 11.februar 2005 fyller hele Norges pizza 25 år og dette skal selvfølgelig feires. Grandiosa inviterer alle til å være med på norges største bursdagsfeiring og sender ut kule bursdagseffekter til de som ønsker det!
11. FEBRUAR 2005

1. MARS 2005

Pizzavalget i 2005 – Taco vinner en knusende seier!

grandiosa-taco

Grandiosa fortsetter med å la folket bestemme hvilke smaker de ønsker og i 2005 var det duket for et nytt pizzavalg. Denne gangen var det variantene Taco og Pølse & Tomat som skulle kjempe om hvem som får bli i markedet. Dommen fra velgerne var knusende: Taco vant en overlegen seier og Pølse & Tomat ble tatt ut av markedet. Som en konsekvens av seieren til Taco ble også Grandiosa Mild Taco tatt ut av markedet.
1. MARS 2005

1. FEBRUAR 2006

Vi snakker ekte kjærlighet! Grandiosa lørdagpizza.

1. februar kommer Grandiosa med en helt ny og enda diggere pizza. Grandiosa Lørdagspizza er spekket med masse biff, saftige kjøttboller og som om ikke det er nok følger det i tillegg med en miks til rømmedressing!

1. FEBRUAR 2006

MAI 2006

Respekt for Grandiosa

Sangen “Respekt for Grandiosa” ble laget til reklamefilmen for Lørdagspizza og tok Grandiosa til nye høyder. Som første reklamesang noensinne gikk sangen rett inn på førsteplass i VG- lista Topp 20 og der ble den værende i åtte strake uker! Totalt lå den på VG- lista i 14 uker, og over 750 000 sanger ble nedlastet på mobil.
MAI 2006

FEBRUAR 2007

Grandiosa full pakke – hele Norge danser!

Grandiosa-Full-Pakke_grandiosa_event

For å følge opp den enorme suksessen de siste årene måtte Grandiosa gjøre noe helt spesielt for å skape like stor begeistring- og svaret var Full Pakke. På Grandiosa Full Pakke får du alle favorittingrediensene dine på èn pizza! Røkt skinke, kjøttboller, pepperoni og dråper med rømmesaus gjør dette til den saftigste Grandiosa noensinne. Reklamefilmen til Full Pakke sprengte også nye grenser ved at det ble introdusert en helt egen dans. Full Pakke- dansen ble veldig populær og flere egne versjoner av dansen ble sendt inn av forbrukere og spredt på nettet.

FEBRUAR 2007

FEBRUAR 2008

Grandiosa spelt – en sunnere Grandiosa

grandiosa-speltpizza

Nå kommer en helt ny og sunnere Grandiosa! Grandiosa Spelt har en grovere bunn med kun speltmel, skinke og mozzarella. Tradisjonen tro fortsatte Grandiosa trenden med sang og dans og til reklamefilmen ble det laget en nyinnspilling av sangen “I am going to live forever” kjent fra filmen Fame.

FEBRUAR 2008

JANUAR 2009

Ute på prøve – endelig en Grandiosa uten paprika!

Uten-Paprika-eske_grandiosa

Lei av å plukke av paprikaen? Etter mange år med sterkt press fra folket gir endelig Grandiosa etter og lanserer Uten Paprika! Grandiosa Uten Paprika kommer som en Limited Edition og er 100% fri for Paprika. For en enda diggere smak har den også ekstra ost!

JANUAR 2009

SEPTEMBER 2009

En helt ny type Grandiosa! Grandiosa ekstra tynn.

En-helt-ny-type-Grandiosa_grandiosa

Nå kommer det en helt ny type Grandiosa i butikken! Grandiosa Ekstra Tynn har tynnere bunn og enda rikere smak. Den nye pizzaen passer perfekt til en person og kommer i to smaksrike varianter: Marinert kylling og Skinke & Champignon.
SEPTEMBER 2009

DESEMBER 2009

En helt ny type Grandiosa! Grandiosa ekstra tynn.

Fun fact
DESEMBER 2009

FEBRUAR 2010

Grandiosa biff & løk – en Grandiosa med nøkkelhullsmerket

En Grandiosa med Nøkkelhullsmerket – det hadde du ikke trodd! Nå kommer Grandiosa Biff & Løk som er beviset på at pizza faktisk kan både smake godt og levere på kravene til nøkkelhull! Grandiosa Biff og Løk er en nøye sammensatt pizza med blant annet magert biffkjøtt og fullkornsbunn, som gjør at du kan nyte en skikkelig digg pizza med god samvittighet.

FEBRUAR 2010

FEBRUAR 2011

Grandiosa vår hjemmelagde – hjemmelaget familiefavoritt!

Grandiosa Vår Hjemmelagde – en pizza du aldri har opplevd maken til i frysedisken! Pizzaen både smaker og ser ut som hjemmelaget og med sine 1,2 kg er den perfekt for å deles. Vår Hjemmelagde har tykk og saftig bunn, smakfull tomatsaus og rikelig med digg kjøttdeig og ost. Dette gir en mild og god smak som alle liker. TIPS: Dersom du ønsker din egen vri på smaken kan du gjerne legge på ekstra grønnsaker/ krydder på hele eller deler av pizzen.
FEBRUAR 2011

JANUAR 2012

Grandiosa Nacho – ny Grandiosa – med sprø nachochips!

Grandiosa-Nacho

En knasgod nyhet med en mild og god smak som hele familien vil elske. Pizzaen har digg tacokrydret kjøttdeig og masse deilige sprø nachochips på toppen. Tips: Det blir enda mer digg med rømme eller salsa til!

JANUAR 2012

FEBRUAR 2012

Grandiosa blir ny og bedre – nasjonalretten endres!

Siden den kom på markedet i 1980 har Grandiosa- bunnen så og si vært den samme, men nå ønsker vi å gjøre den enda bedre! Den nye bunnen er sprøere på utsiden og saftigere inni og vi mener Grandiosaen blir enda bedre. Når vi endrer på nasjonalretten er det likevel viktig for oss at folket er enige og vi lar derfor deg bestemme! Prøv den nye pizzaen og send oss en tommel opp eller ned for å vise hva du synes om den!

FEBRUAR 2012

APRIL 2012

Folket har talt – 9 av 10 likte den nye bunnen bedre enn den gamle!

Grandiosa-avstemming-ny-bunn-collage Folket har talt og over 90% av stemmene mente at den nye bunnen var bedre enn den gamle. I løpet av mars og april fikk Grandiosa inn mange bilder fra engasjerte forbrukere!

APRIL 2012

JANUAR 2013

Kebab + grandiosa = ultimat kombo!

Grandiosa-Kebabpizza-reklame

Nå er den her! Grandiosa Kebabpizza kombinerer to av ungdommens favoritter; nemlig kebab og pizza. Pizzaen er rikelig toppet med saftig kebabkjøtt, kebabsaus, mais og chili som gir en skikkelig digg og ganske hot smak. Bunnen er tynnere og mer fleksibel enn på andre Grandiosa- varianter slik at man kan brette eller rulle pizzaen om man vil.

JANUAR 2013

Folkets reklamefilm for grandiosa kebabpizza – bakomfilm fra Ski storsenter. Her kan du se hvordan det gikk da vi filmet på Ski Storsenter.

MARS 2013

It’s a wrap!

grandiosa-reklamefilm-2013

Tusen takk til alle som har bidratt til å lage vår rareste reklamefilm noensinne!

MARS 2013

FEBRUAR 2014

Verdensnyheten Grandiosa helmax

Prøv verdensnyheten Grandiosa Helmax! Med en supersprø ostebunn og masse saftig fyll er dette den diggeste Grandiosa noensinne – rett og slett en Helmax smaksbombe! Grandiosa HelmaX: Skinke og Salami: Supersprø ostebunn toppet med saftig skinke, digg salami og søt chili! Grandiosa HelmaX: Marinert pepperbiff: Supersprø ostebunn toppet med marinert pepperbiff, grillet løk, grillet paprika og mild rømme!
FEBRUAR 2014

MAI 2014

Grandiosa glutenfri! Norges mest etterlengtede pizza!

Grandiosa-Glutenfri-Norges-mest-etterlengtede-pizza_grandiosa

MAI 2014

JANUAR 2015

Vi snakker ekte kjærlighet!

JANUAR 2015

FEBRUAR 2015

Grandiosa original deluxe!

14. februar lanserte vi Grandiosa Original Deluxe! En deluxe-utgave av den originale Grandiosaen, med supersprø ostebunn! Samme ostebunn som verdensnyheten Grandiosa Helmax, men med et originale Grandiosa-fyllet!

FEBRUAR 2015

MAI 2015

Grandiosa 4xost – en skikkelig digg ostepizza!

Nyhet! Vi lanserer Grandiosa 4xOst, den perfekte ostepizzaen. Den velbalanserte blandingen av 4 norske kvalitetsoster (Jarlsberg®, Norvegia Fyldig, Norsk Mozzarella og Tine Edamer) gir den ultimate ostesmaken. Sammen med en frisk tomatsaus og den kjente Grandiosa-bunnen er dette en saftig og skikkelig digg pizza.
MAI 2015

SEPTEMBER 2015

Grandiosa vår hjemmelagde i to nye smaker!

Grandiosa Vår Hjemmelagde kom for første gang på det norske markedet i 2011 og pizzaen har blitt en skikkelig familiefavoritt. Frem til nå har pizzaen kun kommet i smaken Kjøttdeig og ost. Men i september 2015 lanser vi endelig to nye varianter: «Skinke» og «Pepperoni». Begge de nye variantene er toppet med masse kjøtt og ost – akkurat som pizzaen du lager hjemme!

SEPTEMBER 2015

FEBRUAR 2016

Grandiosa vår take away

Dette er pizza med skikkelig godt bakverk, luftig bunn og sprø under med skinke, pepperoni, edamer og mozzarella.

 
FEBRUAR 2016

MAI 2016

Grandiosa pizzaslice og Grandiosa fullgod

MAI 2016

FEBRUAR 2017

Grandiosa kjøttboller

FEBRUAR 2017

APRIL 2017

Hvordan steke Grandiosa nybakt

APRIL 2017

11. FEBRUAR 1980

Grandiosa produseres for første gang!

Eldre-grandiosa-fabrikk-stranda

Den aller første produksjonen av Pizza Grandiosa skjedde 11. februar 1980 på fabrikken til Nora i Stranda. Bakgrunn for at pizzaproduksjonen ble lagt til Stranda var at daværende administrerende direktør i Nora Industrier, Leif Frode Onarheim, ringte fabrikksjef Ivar Moss og spurte om han kunne lage pizza på Stranda. Moss svarte straks “Ja”. Da samtalen var med Onaheim var over viste det seg at Moss ikke helt visste hva han hadde svart ja til, for han snudde seg mot kona og spurte: ” Ka pokker e pizza for noke?”

1984

Den første reklamefilmen! Det norske kvinnelandslaget i langrenn stiller opp.

Grandiosa-første-reklame-1984

Den aller første reklamefilmen for Grandiosa ble vist på TV i 1984. Filmen viser det norske kvinnelandslaget i langrenn, også kjent som “Jentutten”, både i skisporet og etter trening når de nyter en deilig Pizza Grandiosa.

November 1992

Grandiosa når 50 millioner solgte pizza!

I november 1992 når Grandiosa en viktig milepæl da vi runder 50 millioner solgte pizza. Dette feires med en helt ny reklamefilm med Gudfaren-tema.

Desember 1999

Grandiosa blir en del av den norske matkulturen

grandiosa-norge-kart

Fra 1993 til 2000 blir salget av Grandiosa doblet, og pizzaen befester seg som en av Norges nasjonalretter.

Februar 2004

Folket bestemmer! Det store pizzavalget.

Valgkampen-er-igang_grandiosa_article

Siden lanseringen i 1980 har salget av Grandiosa hatt en eventyrlig vekst og blitt folkets ubestridte favorittpizza. Når man i 2004 skulle lansere en ny Grandiosa- variant lot man derfor folket bestemme hvilken smak de ville ha. Pizzavalget foregikk slik at Grandiosa i en kort periode solgte to nye varianter, Pepperoni og Kjøttdeig & Løk, og lot folket bestemme hvilken variant som skulle bli igjen gjennom en avstemming. Responsen var enorm! Over 200 000 stemmer ble sendt inn i løpet av få måneder og etter et svært tett race gikk Kjøttdeig & Løk seirende ut av duellen med 55 prosent av stemmene. Grandiosa Pepperoni ble dermed tatt ut av markedet igjen, men etter sterkt påtrykk fra folket kom denne varianten tilbake igjen etter kort tid.

1. mars 2005

Pizzavalget i 2005 - Taco vinner en knusende seier!

grandiosa-taco

Grandiosa fortsetter med å la folket bestemme hvilke smaker de ønsker og i 2005 var det duket for et nytt pizzavalg. Denne gangen var det variantene Taco og Pølse & Tomat som skulle kjempe om hvem som får bli i markedet. Dommen fra velgerne var knusende: Taco vant en overlegen seier og Pølse & Tomat ble tatt ut av markedet. Som en konsekvens av seieren til Taco ble også Grandiosa Mild Taco tatt ut av markedet.

Mai 2006

Respekt for Grandiosa

Avis-Respekt-for-Grandiosa_grandiosa_article

Sangen “Respekt for Grandiosa” ble laget til reklamefilmen for Lørdagspizza og tok Grandiosa til nye høyder. Som første reklamesang noensinne gikk sangen rett inn på førsteplass i VG- lista Topp 20 og der ble den værende i åtte strake uker! Totalt lå den på VG- lista i 14 uker, og over 750 000 sanger ble nedlastet på mobil.

 

 

 

 

 

Februar 2008

Grandiosa spelt - en sunnere Grandiosa

grandiosa-speltpizza

Nå kommer en helt ny og sunnere Grandiosa! Grandiosa Spelt har en grovere bunn med kun speltmel, skinke og mozzarella. Tradisjonen tro fortsatte Grandiosa trenden med sang og dans og til reklamefilmen ble det laget en nyinnspilling av sangen “I am going to live forever” kjent fra filmen Fame.

 

 

 

 

 

 

 

September 2009

En helt ny type Grandiosa! Grandiosa ekstra tynn.

En-helt-ny-type-Grandiosa_grandiosa

Nå kommer det en helt ny type Grandiosa i butikken! Grandiosa Ekstra Tynn har tynnere bunn og enda rikere smak. Den nye pizzaen passer perfekt til en person og kommer i to smaksrike varianter: Marinert kylling og Skinke & Champignon.

Februar 2010

Grandiosa biff & løk - en Grandiosa med nøkkelhullsmerket


En Grandiosa med Nøkkelhullsmerket – det hadde du ikke trodd! Nå kommer Grandiosa Biff & Løk som er beviset på at pizza faktisk kan både smake godt og levere på kravene til nøkkelhull! Grandiosa Biff og Løk er en nøye sammensatt pizza med blant annet magert biffkjøtt og fullkornsbunn, som gjør at du kan nyte en skikkelig digg pizza med god samvittighet.Januar 2012

Grandiosa Nacho - ny Grandiosa - med sprø nachochips!

grandiosa-nacho-reklamefilmEn knasgod nyhet med en mild og god smak som hele familien vil elske. Pizzaen har digg tacokrydret kjøttdeig og masse deilige sprø nachochips på toppen. Tips: Det blir enda mer digg med rømme eller salsa til!


<brApril

April 2012

Folket har talt - 9 av 10 likte den nye bunnen bedre enn den gamle!

Grandiosa-avstemming-ny-bunn-collageFolket har talt og over 90% av stemmene mente at den nye bunnen var bedre enn den gamle. I løpet av mars og april fikk Grandiosa inn mange bilder fra engasjerte forbrukere!


<brApril

Mars 2013

It's a wrap!

Grandiosa-reklamefilminnspillingTusen takk til alle som har bidratt til å lage vår rareste reklamefilm noensinne!


<brApril

Mai 2014

Grandiosa glutenfri! Norges mest etterlengtede pizza!

Grandiosa-Glutenfri-Norges-mest-etterlengtede-pizza_grandiosa


<brApril

Februar 2015

Grandiosa original deluxe!

14. februar lanserte vi Grandiosa Original Deluxe! En deluxe-utgave av den originale Grandiosaen, med supersprø ostebunn! Samme ostebunn som verdensnyheten Grandiosa Helmax, men med et originale Grandiosa-fyllet!<br<br

September 2015

Grandiosa vår hjemmelagde i to nye smaker!

Grandiosa-Vaar-Hjemmelagde-i-to-nye-smakerGrandiosa Vår Hjemmelagde kom for første gang på det norske markedet i 2011 og pizzaen har blitt en skikkelig familiefavoritt. Frem til nå har pizzaen kun kommet i smaken Kjøttdeig og ost. Men i september 2015 lanser vi endelig to nye varianter: «Skinke» og «Pepperoni». Begge de nye variantene er toppet med masse kjøtt og ost – akkurat som pizzaen du lager hjemme!

Mai 2016

Grandiosa pizzaslice og Grandiosa fullgod

Grandiosa-Pizzaslice-og-Grandiosa-Fullgod


April 2017

Hvordan steke Grandiosa nybakt

1981

Grandiosa blir raskt en suksess!

grandiosa-rask-suksess

I 1980 var pizza et forholdsvis eksotisk fenomen, og selv om det fantes noen varianter i frysedisken ble dypfryst pizza sett på som mat for spesielt interesserte. Tanken med Grandiosa var å lansere en pizza som alle kunne like og som hadde en jevn kvalitet folk kunne stole på. Den første Grandiosaen skulle være av høy kvalitet og ved siden av ost og en egenutviklet tomatsaus, var stekt kjøttdeig den viktigste ingrediensen.

Med det utstansede hjertet på pakningen, og slagordet ”Kjærlighet ved første bit” ble Grandiosa en umiddelbar suksess. Allerede i 1981 ble pizzaen den mest spiste frossenpizzaen i markedet, med 640 000 solgte pizza. På grunn av at salgsvolumet raskt ble større enn man hadde regnet med, ble manuell steking av kjøttdeig fort en flaskehals. Man gikk derfor over til ferdig behandlet kjøtt, og Grandiosa ble tilnærmet lik slik den ser ut og smaker i dag.

1985

Stabburet og Nora slår seg sammen

grandiosa-pizza-stabburet-1985

Stabburet lanserte også dypfryst pizza tidlig på 1980- tallet og Nora og Stabburet konkurrerte om dette markedet frem til de to bedriftene slo seg sammen ved årsskiftet 1984/85. Etter sammenslåingen selges Grandiosa under Stabburet- merket

Desember 1996

Juleklassiker - Vazelina-filmen vises for første gang!

grandiosa-reklamefilm-vazeline-bilopphøggers-1996

Reklamefilmen med Vazelina Bilopphøgges ble for første gang vist på TV i desember 1996. Filmen har gått på TV hver jul siden og har for mange blitt en juletradisjon.

Februar 2001

Grandiosa mild taco - for første gang kommer Grandiosa med en ny smak!

grandiosa-mild-taco-2001

Helt fra 1980 hadde Grandiosa kun en smaksvariant i markedet og for å gi forbrukerne variasjon valgte man i 2001 å komme med en helt ny smak. Taco hadde de siste årene blitt svært populært i de norske hjem og Grandiosa hoppet på denne trenden og lanserte sin egen pizza med Taco- smak. Grandiosa Mild Taco er en pizza med tacokrydret kjøttdeig, mais og selvsagt Jarlsberg- ost.

11. februar 2005

Grandiosa fyller 25 år!

grandiosa-25år

11.februar 2005 fyller hele Norges pizza 25 år og dette skal selvfølgelig feires. Grandiosa inviterer alle til å være med på norges største bursdagsfeiring og sender ut kule bursdagseffekter til de som ønsker det!

1. februar 2006

Vi snakker ekte kjærlighet! Grandiosa lørdagpizza.

1. februar kommer Grandiosa med en helt ny og enda diggere pizza. Grandiosa Lørdagspizza er spekket med masse biff, saftige kjøttboller og som om ikke det er nok følger det i tillegg med en miks til rømmedressing!

Februar 2007

Grandiosa full pakke - hele Norge danser!

Grandiosa-Full-Pakke_grandiosa_event

For å følge opp den enorme suksessen de siste årene måtte Grandiosa gjøre noe helt spesielt for å skape like stor begeistring- og svaret var Full Pakke. På Grandiosa Full Pakke får du alle favorittingrediensene dine på èn pizza! Røkt skinke, kjøttboller, pepperoni og dråper med rømmesaus gjør dette til den saftigste Grandiosa noensinne. Reklamefilmen til Full Pakke sprengte også nye grenser ved at det ble introdusert en helt egen dans. Full Pakke- dansen ble veldig populær og flere egne versjoner av dansen ble sendt inn av forbrukere og spredt på nettet.

Januar 2009

Ute på prøve - endelig en Grandiosa uten paprika!

Uten-Paprika-eske_grandiosa

Lei av å plukke av paprikaen? Etter mange år med sterkt press fra folket gir endelig Grandiosa etter og lanserer Uten Paprika! Grandiosa Uten Paprika kommer som en Limited Edition og er 100% fri for Paprika. For en enda diggere smak har den også ekstra ost!

Desember 2009

Fun fact

Fun-fact_grandiosa

Februar 2011

Grandiosa vår hjemmelagde - hjemmelaget familiefavoritt!

Grandiosa-Vaar-HjemmelagdeGrandiosa Vår Hjemmelagde – en pizza du aldri har opplevd maken til i frysedisken! Pizzaen både smaker og ser ut som hjemmelaget og med sine 1,2 kg er den perfekt for å deles. Vår Hjemmelagde har tykk og saftig bunn, smakfull tomatsaus og rikelig med digg kjøttdeig og ost. Dette gir en mild og god smak som alle liker. TIPS: Dersom du ønsker din egen vri på smaken kan du gjerne legge på ekstra grønnsaker/ krydder på hele eller deler av pizzen.

Februar 2012

Grandiosa blir ny og bedre - nasjonalretten endres!

grandiosa-avstemning-ny-bunnSiden den kom på markedet i 1980 har Grandiosa- bunnen så og si vært den samme, men nå ønsker vi å gjøre den enda bedre! Den nye bunnen er sprøere på utsiden og saftigere inni og vi mener Grandiosaen blir enda bedre. Når vi endrer på nasjonalretten er det likevel viktig for oss at folket er enige og vi lar derfor deg bestemme! Prøv den nye pizzaen og send oss en tommel opp eller ned for å vise hva du synes om den!

Januar 2013

Kebab + grandiosa = ultimat kombo!

Grandiosa-Kebabpizza-reklameNå er den her! Grandiosa Kebabpizza kombinerer to av ungdommens favoritter; nemlig kebab og pizza. Pizzaen er rikelig toppet med saftig kebabkjøtt, kebabsaus, mais og chili som gir en skikkelig digg og ganske hot smak. Bunnen er tynnere og mer fleksibel enn på andre Grandiosa- varianter slik at man kan brette eller rulle pizzaen om man vil.

Februar 2014

Verdensnyheten Grandiosa helmax

Verdensnyheten-Grandiosa-HelmaX_grandiosa

Prøv verdensnyheten Grandiosa Helmax! Med en supersprø ostebunn og masse saftig fyll er dette den diggeste Grandiosa noensinne – rett og slett en Helmax smaksbombe! Grandiosa HelmaX: Skinke og Salami: Supersprø ostebunn toppet med saftig skinke, digg salami og søt chili! Grandiosa HelmaX: Marinert pepperbiff: Supersprø ostebunn toppet med marinert pepperbiff, grillet løk, grillet paprika og mild rømme!

Januar 2015

Vi snakker ekte kjærlighet!

Mai 2015

Grandiosa 4xost - en skikkelig digg ostepizza!

Grandiosa-4xOst-En-skikkelig-digg-ostepizzaNyhet! Vi lanserer Grandiosa 4xOst, den perfekte ostepizzaen. Den velbalanserte blandingen av 4 norske kvalitetsoster (Jarlsberg®, Norvegia Fyldig, Norsk Mozzarella og Tine Edamer) gir den ultimate ostesmaken. Sammen med en frisk tomatsaus og den kjente Grandiosa-bunnen er dette en saftig og skikkelig digg pizza.

Februar 2016

Grandiosa vår take away

Dette er pizza med skikkelig godt bakverk, luftig bunn og sprø under med skinke, pepperoni, edamer og mozzarella.

Februar 2017

Grandiosa kjøttboller

Dette er pizza med skikkelig godt bakverk, luftig bunn og sprø under med skinke, pepperoni, edamer og mozzarella.

1938

Voss Samvirkelag starta opp sitt pylsemakeri pao Voss

Da heila byrja i 1938. Voss Samvirkelag starta opp sitt pylsemakeri i desember maone. Dan smakfudle spekjepylso deira vatt fort kjendå.

1939

Oppstart produksjon tao fårepylsa

Fø å utnytta adle delene tao kjøtraovarene vatt da i 1939 sett igang produksjon tao fårepylsa. Produksjonen va basert pao handarbeid – mangje tonge lyft – elting å knaing fø hand. Verksemnda vatt raskt godt kjend fø sin goe kvalitet pao fårepylso, å hadde store planar om utviing.

1940

Lokala for spekjepylseproduksjonen vatt bomba unde 2. verdskrig

Krigjen kom – å heile verksemnda gjekk opp i røyk fyste bombedagjen 23. april 1940. Produksjonen vatt halde vedlike i krigsaore i kjedlaren pao ei brakka.

1945

Voss Samvirkelag leigde brakka te produksjonslokale

1963

Flytta inn i nye produksjonslokale pao Vossevangjen

I 1963 flytte produksjonen inn i nye lokale pao Vossevangjen. Her vatt Vossafårepylso produsert fram te flyttingje te nye produksjonslokale me klimarøyk å klimarom i 1972.

1972

Flytta te nytt moderne produksjonsanlegg.

Verksemnde fekk dao nytt namn, Voss Kjøttindustri.

1990

Rieber & Søn ASA kjøpte opp Vossafår

Rieber & Søn ASA kjøpte opp verksemnde å øvetok drifte i mars 1990. Dao vatt da bestemt å spesialisera seg pao fårepylseproduksjon.

2006

Produksjonen å sale tao fårepylsa auka kraftigt dei næmmaste aore, å Vossafår Fårepylsa vatt leiande pao marknaden i 2006.

2013

I 2013 vatt verksemnda ein del av Orkla Foods Norge, å e i dag Noreg si mest selde å etne fårepylsa.

Verksemnda har 12 tesette å 2 ringjevikara.