Klassikere

Grandiosa Hjertepizza

Grandiosa Hjertepizza er Norges mest spiste pizza i hjerteform! Skjær den opp i 6 hjertestykker etter steking og del den med noen du er glad i! Kun tilgjengelig i en begrenset periode.

KJØP PRODUKTER FRA GRANDIOSA PÅ NETT

Per 100 g Per porsjon 300 g
Energi kcal
212 kcal
636 kcal
Energi kJ
888 kJ
2664 kJ
Fett
9,2 g
27,6 g
– Mettede fettsyrer
4,1 g
12,3 g
Karbohydrat
21 g
63,0 g
– Sukkerarter
2 g
6,0 g
Protein
11 g
33,0 g
Salt
1,1 g
3,3 g
hvetemel, vann, Jarlsbergost 20%, pizzakjøtt(storfekjøtt, vann, soyaprotein, hvetestivelse,potetmel, salt, krydder, krydderekstrakt,konserveringsmiddel (natriumnitritt)), tomatpuré,paprika, rapsolje, gjær, maltet hvetemel, krydder,sukker, salt.
Allergen JA NEI Kan inneholde spor av
Selleri

Egg

Fisk

Gluten

Melk

Sennep

Nøtter

Peanuts

Lupiner

Bløtdyr

Sesam

Skalldyr

Soya

Sulfitt

JA : Allergenet inngår i produktet

NEI : Allergenet inngår ikke i produktet
Standard tilberedning

1.Varm opp ovnen til 225°C. (over- og undervarme).
2.Ta av plasten og fordel toppingen utover. Den flytter
lett på seg i svingene på vei fra Stranda og hjem til deg.
3.Sett pizzaen på rist midt i ovnen og stek i 10 – 13 min
eller til osten er gyllen og smeltet.
Pizzahack: For ekstra sprø bunn, la pizzaen hvile 2
minutter på rist etter steking. Kos deg!

Aktuelt

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll to Top