Uncategorized

Pizzaslice kjøttdeig og løk

Grandiosa Pizzaslice med kjøttdeig og løk tar kun 2,5 minutt å tilberede.

KJØP PRODUKTER FRA GRANDIOSA PÅ NETT

Per 100 g Per porsjon 165 g
Energi kcal
236 kcal
389 kcal
Energi kJ
986 kJ
1627 kJ
Fett
10 g
16,5 g
– Mettede fettsyrer
4,2 g
6,9 g
Karbohydrat
25 g
41,3 g
– Sukkerarter
2,6 g
4,3 g
Protein
9,4 g
15,5 g
Salt
1 g
1,7 g
hvetemel, vann, ost 14 %, kvernet oksekjøtt 13 %, tomatpuré,tomat, lett creme fraiche (melk), løk 4 %, rapsolje, fefferoni 2%,salt, sukker, gjær, krydder, krydderekstrakt, druesukker, modifisertpotetstivelse, gjærekstrakt, potetmel, paprikaekstrakt,konserveringsmiddel ((E211), emulgeringsmiddel (E471).
Allergen JA NEI Kan inneholde spor av
Selleri

Egg

Fisk

Gluten

Melk

Sennep

Nøtter

Peanuts

Lupiner

Bløtdyr

Sesam

Skalldyr

Soya

Sulfitt

JA : Allergenet inngår i produktet

NEI : Allergenet inngår ikke i produktet
Standard tilberedning

Tilberedning i mikrobølgeovn
Viktig informasjon! Les dette før du tilbereder pizzaen i mikrobølgeovn.
I mikrobølgeovn varmes pizzaen direkte i posen – se tilberedningsanvisning. Varm kun en pizza om gangen. Posens materiale gjør at den kan bli veldig varm. Ikke legg pizzaen på plasttallerken eller lignende da dette kan smelte. Platen som følger med i posen kan kun brukes én gang.

Varm pizzaen i posen:
1. Klipp av det ene hjørnet på posen. Legg pizzaen i mikrobølgeovnen med baksiden (denne siden) ned.
2. Varm fra den dypfryste pizzaen i mikrobølgeovn, 750 W (høy effekt) i ca. 2,5 minutter.
3. La pizzaen hvile i posen i ca. 30 sekunder før du spiser den.

Tilberedning i stekeovn
Forvarm ovnen til 200 °C, over og undervarme. Ta den dypfryste pizzaen ut av posen og ta bort platen under. Stek pizzaen på rist i ca. 10 min. La pizzaen hvile i ca.30 sekunder før du spiser den.

Effekten kan variere mellom ulike stekeovner/ mikrobølgeovner og dermed også steketiden.

Aktuelt

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll to Top